Curatenie in spatii de birouri si office

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Ce presupune realizarea de curatenie in birou

Curatenie birouri

Curatenia la birou este o activitate obligatorie care trebuie efectuata periodic deoarece poate influenta imaginea firmei. Nimeni nu ar semna vreodata un contract cu o firma unde mizeria e peste tot si nimeni nu se va angaja acolo unde miroase urat, praful nu este sters si podeaua are zeci de urme de pantofi pe ea.

Numeroase studii au confirmat ca spatiile de lucru curate si ordonate unde primeaza aerul proaspat, creste cheful de munca, dar si eficienta angajatilor. Majoritatea companiilor externalizeaza activitatea de curatenie birouri/office firmelor specializate in acest domeniu. Firmele de curatenie de pe WeClean.ro ofera solutii profesionale dedicate celor mai exigente standarde ale clientilor.

Dupa cum am marturisit mai sus, curatenia la locul de munca creste eficienta angajatilor si banuim ca asta iti doresti si tu, ca ei sa dea randament si sa aduca cele mai bune rezultate pentru compania ta.

Tarifele pentru serviciul de curatenie birouri sau office practicate de firmele inscrise pe WeClean.ro sunt foarte atractive, indiferent daca reprezinti o firma mai mica sau mai mare. De ce sa investesti in produse de curatenie, echipamente, sau sa silesti angajatii sa faca curat, cand ai sansa sa contractezi o firma specializata care se va ocupa indeaproape de curatenia birourilor periodic, in functie de necesitati.

Acum ai sansa sa obtii mai multe oferte cu o singura cerere. Nu mai pierde timpul contactand fiecare firma in parte.

Motive sa chemi firma

Curatenie Office

Atunci cand intram intr-o incapere modul in care aceasta este decorata si intretinuta reprezinta una dintre modalitatile prin care ne formam o impresie despre incaperea in care am intrat. Din acest motiv orice incapere, indiferent ca este vorba despre propria casa ori biroul in care lucram trebuie sa fie foarte curat. Avand in vedere ca in mediul de afaceri prima impresie chiar conteaza, mentinerea curateniei reprezinta prioritatea numarul 0 pentru succesul firmei respective.

Cand chemi o firma pentru serviciile de curatenie a biroului poti sa fii sigur ca faci alegera cea mai corecta, astfel economisind timp si bani cu care poti dezvolta eficienta afacerii.

De ce? Material vorbind, scapi de cheltuielile pe produsele si echipamentele de curatenie, dar si de plata salariului femeii de serviciu. De asemenea, daca nu este cineva care sa faca curatenie, probabil ca esti silit sa pui angajatii sa faca aceasta activitate in timpul programului de lucru. Te asiguram noi ca nu le va face deloc placere.

Cu firmele de curatenie poti semna un contract si ei vor veni periodic sa iti faca curatenie in biroul tau. Fa o alegere inteleapta pentru compania ta apeland la servicii personalizate de curatenie office.

Etape standard pentru o curatenie office

Eliminarea gunoiului

Debarasarea gunoiului este una dintre cele mai importante actiuni de mentinere a curateniei in cadrul unui birou. Aceasta actiune trebuie efectuata in fiecare zi ori chiar si de doua ori pe zi in functie de cantitatea de gunoi stransa.

Stergerea prafului

Indepartarea prafului din birou reprezinta o alta actiune ce trebuie intreprinsa zilnic pentru ca cei care lucreaza ori intra in birou sa respire un aer cat mai curat. Aceasta actiune prevede atat stergerea prafului de pe mobilierul aflat in birou cat si aspirarea pardoselii.

Curatarea mochetei si a podelei

Dupa aspirarea pardoselii pentru a indeparta orice urma de mizerie aceasta trebuie spalata. Pentru ca mirosul degajat de solutiile utilizate in timpul spalarii pardoselii sa nu ii deranjeze pe cei care lucreaza in cadrul biroului se recomanda utilizarea unor solutii a caor parfum nu este deranjant.

Spalarea geamurilor

Spalarea geamurilor este una dintre actiunile de curatenie ce nu trebuie intreprinse in fiecare zi ci doar in momentul in care acestea prezinta diverse urme de murdarie. Chiar daca acestea nu trebuie spalate in fiecare zi, ele trebuie controlate zilnic pentru a sti cand este nevoie de curatarea lor.

Curatarea echipamentelor

O alta actiune de curatenie care nu se efectueaza zilnic dar care este foarte importanta pentru sanatatea celor care lucreaza in cadrul respectivului birou este curatarea echipamentelor de birou. Printre altele in aceasta categorie intra imprimantele, tastaturile calculatoarelor, fax-urile ori mouse-urile.

Concluzii

Aspirarea mochetei in stapiul de birouri

Deoarece curatenia nu reprezinta doar strangerea gunoiului, punerea in ordine a tuturor lucrurilor aflate in dezordine in birou reprezinta o alta modalitate de curatenie ce trebuie aplicata la nevoie intr-un birou.

Chiar daca in baia biroului nu se petrece la fel de mult timp ca in cazul biroului acest lucru nu inseamna ca aceasta incapere trebuie evitata in momentul in care se face curatenie in cadrul biroului. Spalarea si dezinfectarea obiectelor din baie, precum si debarasarea gunoiului din aceasta incapere reprezinta cele mai importante actiuni de curatenie ce trebuie intreprinse in baia biroului.

Te asteptam pe WeClean.ro sa gasesti cea mai potrivta oferta pentru curatenia spatiului de birouri.