Curatare si spalare mocheta si covoare

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Covoare si mochete spalate si curatate

Spalare si curatare covoare si mochete

Spalarea covoarelor si a mochetelor poate fi destul de dificila, mai ales daca nu dispunem de spatiu sufficient pentru a le spala si pentru a le usca. Si nu in ultimul rand nu trebuie sa neglijam lipsa aparatelor profesionale.

Tocmai de aceea, pe piata au aparut tot mai multe firme de curatenie care au si servicii de spalare covoare si mochete la preturi mici, de calitate.

Prin aceste servicii iti vor sta la dispozitie echipe profesionale dotate cu echipamente de ultima generatie, pregatite sa curete si sa improspateze orice tip de covor sau mocheta.

Spalarea si curatarea periodica a mochetei sau covoarelor este vitala pentru mentinerea sau redarea unui aspect ingrijit si placut pentru cat mai mult timp. Covoarele si mochetele sunt ca niste bureti pentru praf, par, acarieni, bacterii foarte periculoase pentru sanatate.

Cea mai buna modalitate de a scapa de ele in totalitate este sa apelezi la serviciile de spalare covoare puse la dispozitie de firmele inscrise pe WeClean.ro.

In procesul de spalare a covorului si a mochetei se folosesc o mulltitudine de tehnici in vederea obtinerii unui aspect ca nou. Dintre acestea subliniem: metoda injectie-extractie, metoda de curatat cu spuma uscata cu monodiscul, metoda manuala cu apa si solutii speciale.

Astfel fiecare covor va avea parte de tratament diferit in functie de fibre, de tesaturi,culori, dimeniuni.

Te asiguram ca toate petele vor fi scoase cu detergenti ecologici care nu dauneaza omului sau mediului inconjurator, eliminand complet orice bacterie, acarieni sau mirosuri neplacute. Fibrele covorului vor fi curatate in profunzime, evitandu-se insa deteriorarea acestora si a tesaturilor din interior.

Pentru a te bucura cat mai mult timp de culorile deosebite ale covorului, dar si de aspectul ca nou al acestuia, se recomanda o curatenie periodica a covorului cu produse speciale.

Etapele spalarii covorului

Curatare pete de cafea de pe cvor si mocheta

Odata adus la o firma de curatenie, covorul tau va trece prin mai multe etape pentru obtinerea de rezultate exceptionale.

Prima etapa consta in aspirarea acestuia: covorul va fi aspirat in profunzime cu aspiratoare de ultima generatie.

A doua etapa consta in spalarea propriu-zisa compusa din samponare si periere cu perii speciale automatizate.

A treia etapa consta in clatirea covorului prin procedee specifice cu utilaje din dotare. Apoi urmeaza scurgerea cu ajutorul unei centrifugi pentru a elimina toata apa din covor.

Ultima etapa consta in uscarea covorului in camera special amenajate.

Concluzii

Spalarea mochetei

Exista persoane care prefera sa spele covoarele acasa, insa majoritatea aleg sa apeleze la serviciile unei firme specializate.

O firma de curatenie covoare si mochete va folosi intotdeauna cele mai noi echipamente si tehnologii, iar covoarele tale vor fi curatate in profunzime. Murdaria va fi eliminata total si mirosurile urate vor disparea. Detergentii speciali folositi vor contribui la pastrarea culorii intiale, covoarele devenind ca noi dupa o singura spalare.

Un alt factor pentru care ar trebui sa-l ai in vedere atunci cand te gandesti sa apelezi la astfel servicii de curatenie pentru movhete si covoare il reprezinta timpul. Daca esti o persoana ocupata care nu are timp sa isi spele singur covoarele, poti sa fii sigur ca echipele de curatenie vor avea grija de covoarele tale. Ele vor fi tratate cu cea mai mare atentie, vor fi parfumate si curatate adecvat.

De asemenea, ca sa iti speli covoarele acasa ai nevoie de foarte mult spatiu. Majoritatea celor care fac acest lucru se aleg cu covoare urat mirositoare pentru ca le usuca pe diverse garduri sau pe sarme improvizate.

Firmele partenere inscrise pe WeClean.ro au experienta dovedita in curatarea si spalarea covoarelor si a mochetelor, astfel ca vei beneficia de pricepere, profesionalism, dar si de rapididate. Gaseste cea mai buna oferta pentru tine si apeleaza la servicii profesionale de spalare mocheta si covoare la sediu sau la domiciliul tau.