Spalare si curatare fatade cladiri

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

CURATENIE SI SPALARE Fatade de Cladiri

O cladire care iese in evidenta va avea tot timpul o fatada curata, fara pete sau murdarie. Dar pentru acest lucru ea trebuie sa fie curatata periodic, de catre specialisti in domeniu, insa acest lucru nu este tocmai simplu datorita inaltimii la care se lucreaza. Ai nevoie de scari, schele, hamuri si multe alte echipamente de siguranta. Recomandat este sa apelezi la o firma de curatenie care presteaza serviciul de Curatenie Fatade de Cladiri pentru a nu-ti pune viata in pericol si pentru obtinerea unor rezultate exceptionale.

Pe WeClean.ro vei gasi numeroase firme de curatenie care te vor ajuta cu curatarea fatadelor din sticla, piatra sau metal la cele mai bune preturi.

Spalarea fatadelor din sticla

In ultima perioada apar tot mai multe cladiri cu fatada constituita din sticla, acestea fiind folosite ca spatii de birouri. Tocmai din acest motiv sticla a fost folosita pentru a intra cat mai multe luminozitate in interiorul cladirii, benefica muncii eficiente a angajatilor. Dar aceste suprafete din sticla se murdaresc destul de usor datorita expunerii la factorii de mediu (vant, ploi, ploi acide, lapovita, ninsoare), existand riscul corodarii in timp; de accea este recomandata spalarea si tratarea periodica a fatadelor din sticla pentru o durata de viata cat mai mare.

Spalarea fatadelor din piatra

Piatra este materialul cel mai folosit in constructia caselor, creand un aspect deosebit. Insa murdarirea acesteia sau patrunderea diverselor impuritati pot duce la deteriorarea fatadei. Tocmai de aceea este recomandata o curatare periodica a acesteia cu solutii speciale care nu ataca piatra si nici aspectul. Exista fatade din calcar, granit, clincher, tigla sau stalpi de piatra. Acestea se curata prin procedee diferite, in functie de tipul de fatada, printre care amintim: curatarea cu presiune, curatarea chimica, acida sau alcalina, procedeul de aspirare-sprayere sau procedeul de sablare.

Spalarea fatadelor din metal

Fatadele din metal sunt cele mai expuse la deteriorare, fiind foarte afectate de conditiile meteorologice. Tocmai de accea se recomanda o curatare regulata a acestora, cu solutii profesionale si aparatura de specialitate, pentru ca acestea sa isi pastreze aspectul ca nou cat mai mult timp.

De ce sa apelezi la o firma de curatenie pentru spalarea fatadelor de Cladiri

Apeleaza la o firma profesionista de curatenie pentru a scapa cat mai repede de curatenia fatadelor de cladiri si pentru a avea mai mult timp de relaxare sau alte activitati. Echipele de curatenie vor veni dotate cu toate cele necesare efectuarii acesteia, de la carpe, lavete si detergenti, pana la aparatura profesionala.

Astfel ca nu mai are rost sa investesti in diverse solutii sau detergenti de curatenie, sa nu mai vorbim de utilajele care sunt extrem de scumpe, cand pe piata exista firme de curatenie care te pot ajuta in acest sens. Un alt motiv pentru care sa alegi sa colaborezi cu o firma de curatenie il constituie calitatea acesteia.

Poti fi sigur ca orice fatada va fi curatata si tratata corespunzator cerintelor materialului din care sunt construite. Acum ai toate motivele sa externalizezi aceasta activitate istovitoare unei firme de curatenie.

Scapa de o grija in plus si cauta pe WeClean.ro cea mai potrivita firma pentru Serviciul de Curatenie Fatade de Cladiri si bucura-te de ofertele active.