Curatenie in garsoniera

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Curatenia in garsoniera

Curatenie garsoniera

Cu toate ca intr-o garsoniera nu este atat de mult spatiu si te gandesti de cele mai multe ori ca vei face curatenie rapid. Tinem sa te anuntam ca nu este tocmai asa.

Trebuie sa ai in vedere ca este musai sa cureti fiecare coltisor din camera, bucatarie si baie cu solutii diferite. Sa nu mai vorbim de geamurile care necesita si ele o atentie deosebita. Si nici macar nu am adus vorba de echipamentele de curatenie.

Cand le pui cap la cap constati ca nu ai timpul suficient si nici produsele necesare pentru a face o curatenie in garsoniera ca la carte.

Din acest motiv pe piata din Romania exista din ce in ce mai multe firme de curatenie, pe care le gasesti cu usurinta pe platforma noastra.

Serviciul de curatenie in garsoniera se efectueaza cu aparatura de ultima generatie si detergenti speciali, de catre personal califcat in domeniu, care vor readuce stralucirea locuintei tale.

Cand vei ajunge acasa, vei fi intampinat de un miros proaspat si curat. Si nu in ultimul rand de suprafete dezinfectate.

Mentinerea curateniei intr-o garsoniera sau in orice spatiu locuit este foarte importanta, dar acest lucru presupune sa aloci cel putin 5 ore pe saptamana, ceea ce pentru multi dintre noi reprezinta timpul de relaxare. De ce sa nu lasi aceasta sarcina istovitoare in mana unor profesionisti? Cu siguranta vei fi multumit de rezultat.

Trebuie doar sa plasezi o cerere prin intermediul formularului de mai sus si sa alegi una din multele oferte pe care le vei primi de la firmele specializate in servicii de menaj.

Ce implica curatenia

Curatenie suprafete garsoniera

Curatenia in camera implica aspirarea canapelei, patului, fotoliilor, covoarelor si curatarea acestora, urmate de curatarea mobilierului si a aparaturilor electronice cu solutii profesionale protectoare si antistatice. Desigur, pardoselii i se va aplica un tratament special in functie de tipul acesteia si va fi curatata in profunzime. Cand totul este luna, camera se aeriseste si se odorizeaza.

Curatenia in baie include curatarea si dezinfectarea tuturor obiectelor sanitare, spalarea gresiei si a faiantei, precum si lustruirea oglinzilor.

De asemenea, se aplica solutii antibacteriene in intreaga baie pentru a elimina eventualele bacterii sau microbi daunatori.

Curatenia in bucatarie se incepe cu degresarea si curatarea electrocasnicelor (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, etc.) cu solutii profesionale specifice fiecarui tip de aparat in parte. Apoi se continua prin curatarea si igienizarea mobilierului (interior si exterior) cu solutii speciale. In final gresia si faianta avand parte de acelasi tratament de spalare si curatare, alaturi de dezinfectare. Ultimul pas consta in degajarea gunoiului, dar si curatarea si dezinfectarea recipientului de colectare.

De ce sa externalizezi catre o firma

Curatenie parchet

Curatenia, in general, este o activitate care ocupa foarte mult timp, fie ea de intretinere sau generala.

De cele mai multe ori nu reusim sa curatam si sa dezinfectam cum trebuie suprafetele..

Banii de pe produsele de curatenie, dar si timpul liber irosit intr-un mod nu tocmai placut, determina oamenii sa apeleze la firmele de curatenie. Fie ca locuiesti la garsoniera, apartament sau casa, curatenia va fi facuta cu echipamente specializate si detergent de calitate. Echipele de curatenie isi vor da toata silinta sa iti faca locuinta sa straluceasca. Apeleaza la serviciile de curatenie in garsoniera, pentru a trai intr-un mediu placut si sanatos.

Apeleaza cu incredere la firmele inregistrate pe WeClean.ro pentru curatenia garsonierei tale. Plaseaza o cerere in 3 pasi simpli si asteapta sa primesti oferta cea mai potrivita tie.