Intretinere, spalare si curatare piscine

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Curatare si spalare piscina

Spalare si curatare piscine

Cand vine sezonul cald si zilele caniculare sunt din ce in ce mai prezente. Ce poate fi mai relaxant decat sa te racoresti intr-o piscina?

Dar stai...Piscina ta nu a fost curatata, iar apa este murdara si plina de mizerii. Nu te ingrijora.

WeClean.ro te ajuta in gasirea celor mai bune firme care presteaza servicii de curatare si intretinere piscine.

Degeaba detii o piscina daca nu te poti bucura din plin de o apa limpede si curata. Scapa de grija intretinerii piscinei si lasa profesionistii in domeniu sa se ocupe de ea.

Servicii standard

  • Mentenanta pentru deschiderea si inchiderea de sezon
  • Verificarea sistemului de filtrare
  • Curatarea si apirarea depunerilor din piscina
  • Curatarea peretilor piscinei
  • Curatarea cosuletelor si a skimmerelor piscinei
  • Curatarea prefiltrului pompei piscinei
  • Spalarea in contra-curent a mediului filtrant din filtrul piscinei
  • Analiza chimica a apei
  • Ajustarea parametrilor apei la valorile normale
  • Calibrarea electrozilor sistemelor automate de tratare

Etapele procesului

Analiza apei

Analiza apei este prima etapa in procesul de intretinere si spalare piscina. Cu ajutorul testerului de analize se identifica valoarea parametrilor de clor si Ph.

Reglarea pH-ului apei din piscine

Daca valoarea pH-ului nu este conforma, adica nu este cuprinsa intre 7-7.4, apa trebuie tratata cu pH plus sau pH minus. Daca pH-ul apei este mai mic decat 7, atunci apa este acida si actioneaza coroziv asupra metalelor. Daca valoarea acesteia este mai mare de 7.4 atunci apar particule de calcar ce provoaca o tulburare a apei care este daunatoare pentru inotatori si pentru dezinfectare.

Este recomandat ca valoarea pH-ului sa fie controlata de doua ori pe saptamana in prima luna dupa umplerea piscinei, apoi saptamanal in tot sezonul respectiv.

Curatatea piscinei

Dupa stabilirea pH-ului se efectueaza curatarea apei din piscina cu ajutorul unui aspirator. Se aspira fundul bazinului, iar peretii se vor peria. Dupa care se curata linia apei cu un detergent special si se spala filtruul si prefiltrului pompei.

Dezinfectarea si tratarea apei

In functie de analiza facuta la inceput, se trateaza apa cu un dezinfectant pe baza de clor. Valoarea clorului recomandata este de 1.5 per 3 mg/l, in functie de temperatura apei. La aceasta valoare a clorului liber, microorganismele din apa nu se mai inmultesc, iar apa este dezinfectata si clara.

In orice piscina este necesara tratarea apei cu antialgic pentru a preveni aparitia algelor. Acest procedeu se realizeaza preventiv o data la doua saptamani sau dupa ce ploua, dar nu in aceeasi zi in care s-a tratat apa cu clor.

Nu mai sta pe ganduri. Gaseste pe WeClean.ro cea mai potrivita firma ce presteaza operatiuni de intretinere si curatare piscine pentru satisfacerea nevoilor tale.

Piscina curata