Curatare si spalare fotolii, canapea si mobilier textil

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Curatare si spalare canapea, fotoliu si mobilier textil

Spalare si curatare mobilier textil

Cu siguranta fiecare dintre noi investeste sume considerabile in diverse obiecte de mobilier textil tocmai pentru a fi utile si pentru a rezista cat mai mult timp. Insa, nu este suficient doar sa achizitionam o mobila textila costisitoare.

Ea trebuie intretinuta pentru a nu-si pierde aspectul si utilitatea. In acelasi timp, fiind zilnic utilizate, canapele, saltelele sau fotoliile devin locuri care gazduiesc praf, microbi si bacterii. Cu aparatura pe care o avem acasa va fi imposibil sa le curatam vreodata asa cum trebuie.

Din aceste motive, majoritatea firmelor de curatenie practica servicii de spalare si curatare mobilier textil datorita cererilor tot mai mari din ultima vreme. WeClean.ro gazduieste cele firme profesionale de curatenie care presteaza acest serviciu la cel mai inalt nivel, priceperea, dar si rapiditatea fiind cele care le recomanda.

Fie ca e vorba de o canapea cu tapiterie textila sau de fotolii din piele, intotdeauna este indicat sa lasi curatarea acestora in mainile unor profesionisti. O firma de menaj specializata in procedeul de curatenie canapea va face ca mobilierul tau sa arata ca nou intr-un timp extrem de scurt. In acest mod tu esti scutit de efort si de bani aruncati pe produse de curatenie.

Cand apelezi la servicii de curatare a mobilierului textil precum a canapelei poti fi sigur de un lucru: canapelele, fotoliile, saltelele si tapiteriile vor fi curatate impecabil si vor arata exact ca atunci cand le-ai cumparat. Tehnologia de ultima ora, solutiile de curatat profesionale, dar si personalul experimentat vor reusi sa curete in profunzime si sa scoata orice pata, oricat de dificila ar fi. Culorile vor deveni mai vii, mobilierul va mirosi frumos, iar fibrele textile vor fi intarite redand culorile initiale.

Un alt motiv important il reprezinta igienizarea adecvata a tesaturilor. Aparate precum aparatul tu injectie-extractie fiind un exemplu bune prin care poti pastra canapeaua curata si dezinfectata.

Canapelele, fotoliile, scaunele, coltarele din materiale textil sunt destul de greu de curatat si spalat, mai ales daca exista pe suprafata acestora pete de murdarie vechi. Prin utilizarea de produse de curatenie existente pe piata nu vor reusi sa curatam in profunzime, fie ele si nediluate.

Metodele inovative folosite de firme sunt cele care redau frumusetea mobilierului, eliminand orice tip de pata.

Metode de curatare

Spalarea canapelei

Curatarea si spalarea mobilierului textil se efectueaza prin metoda injectie-extractie ce presupune pulverizarea unui amestec de solutii speciale cu apa peste intreg materialul si extragerea acesteia aproape instanta cu ajutorul unui aspirator puternic, astfel incat solutia sa nu umezeasca in totalitate suprafata. Aceasta metoda va avea ca rezultat o curatare profunda a tesaturii, improspatarea mirosului canapelei, coltarului s.a, eliminarea tuturor petelor, murdariei, acarienilor sau bacteriilor, dar si redarea culorilor vii de odinioara.

Motive de a chema o firma

Curatare si spalare fotolii si canapele

Un prim motiv pentru care majoritatea persoanelor apeleaza la aceste servicii de curatare si spalare de mobilier textil il constituie lipsa de echipamente si produse speciale de curatare. Fara acestea, rezultatele nu vor fi cele asteptate, existand riscul ca obiectele din mobilier textil sa capete un miros neplacut pentru ca nu sunt uscate si curatate corespunzator.

Un alt motiv il constituie aspectul pe care canapeaua, fotoliile, coltarul il va capata dupa ce apelezi la un specialist.

Metoda de injectie-extractie nu doar curata in profunzime, ci si improspateaza culorile. Astfel ca orice tip de tapiterie isi va recapata nuantele deosebite de odinioara.

Acum ai toate motivele sa nu te mai chinui cu buretele si detergentii de pe piata si sa apelezi la cele mai bune servicii de curatenie mobilierului textil pentru tine.