Spalatorie auto la domiciliu

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Ce presupune spalatoria auto la domiciliu

Platforma de curatenie WeClean.ro iti pune la dispozitie prin intermediul firmelor inscrise servicii de spalatorie auto la domiciliu sau la birou.

Ai o flota de masini, iar spalarea acestora necesita timp si resurse pretioase?

WeClean.ro vine in ajutorul tau, punandu-te in contact cu zeci de firme ce presteaza servicii de spalare si intretinere auto la domiciliul tau.

Trimite acum cererea ta pentru spalarea flotei auto, completand formularul simplu.

Serviciul de spalatorie auto la domiciliu si intretinere auto este recomandat tuturor posesorilor de automobile care tin atat la propria masina, cat si la propria sanatate. Ne asezam aproape zilnic cu diverse haine, transportam lucruri, mancam, bem, si oricat de grijulii am fi la tapiteria masinii si obiectele de interior tot se vor murdari la un moment dat.

Numeroase studii au demonstrat ca pe tapiteria unei masini exista nu mai putin de 300 de bacterii per centimetru patrat.

Din acest motiv este recomandat ca cel putin o data pe luna sa oferiti masinii dumneavoastra o intretinere auto specializata, ce implica si o curatare si dezinfectare riguroasa a tapiteriei. Astfel de servicii se numesc spalatorie auto la domiciliu.

Mediul din interiorul unei masini este expus la praf, bacterii si microbi care pot intra foarte usor in contact cu dumneavoastra si care va pot pune sanatatea in pericol.

Prin urmare, WeClean.ro te pune in contact cu firme de curatenie care efectueaza servicii de curatare si spalare a masinii la domiciliul sau la sediul tau.

Spalatori auto la domiciliu

In ce consta procesul

  • Aspirarea generala a tapiteriei si indepartarea prafului si a eventualelor resturi de pe scaune, banchete, portbagaj, mocheta, covorase si fete de usi.
  • Samponare tapiteriei cu produse de curatare profesionale, create pentru a preveni deteriorarea materialului si pentru eliminarea mirosurilor neplacute
  • Spalare plafon cu aparatura profesionala, folosind metoda injectie-extractie
  • Spalare si uscare tapiterie cu aspirator cu injectie-extractie
  • Spalare bord si suprafete de plastic
  • Spalare geamuri interioare
  • Aplicare de protectie textila

Ai grija de interiorul masinii tale si alege cea mai potrivita firma plasand o cerere de oferta pe platforma WeClean.ro.