Curatenie in spatiu comercial/magazin

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

Curatenie in Magazine si Spatii comerciale

Curatenie magazin

Curatenia in spatiile comerciale sau magazine implica o serie de activitati de mentenanta sau generale, care se fac zilnic sau periodic, in functie de necesitate. Aceste servicii se pot efectua oricand,chiar si in afara programului de functionare al magazinelor, pentru a nu incomoda in vreun fel clientii care isi fac cumparaturile.

Pe WeClean.ro gasesti cele mai profesioniste firme de Curatenie Spatii comerciale/Magazine gata sa te ajute in orice moment, care utilizeaza tehnici si tehnologii avansate de curatare. Acestea se remarca prin experienta vasta in acest sector, echipamentele de ultima generatie folosite, detergentii de cea mai buna calitate, si nu in ultimul rand, personalul care este calificat si instruit.

Spatiul comercial este primul loc de contact cu potentialii clienti, de aceea este vital sa fie in permanenta curat, ordonat si bine aerisit.

Operatiuni efectuate in cadrul curateniei unui Magazin

Curatenia in spatiile comerciale sau in magazine este necesara si trebuie efectuata zilnic deoarece consideram ca intr-o afacere este important sa oferi clientilor, pe langa servicii, un mediu cat mai placut ca aspect si foarte curat. Aceasta curatenie este benefica si angajatilor: vor avea mai mult chef de munca si vor fi mai eficienti in activitatile pe care le intreprind.

Curatenia de intretinere

Curatenia de intretinere in aceste spatii se poate efectua zilnic, de doua ori pe zi, saptamanal sau bisaptamanal, in functie de necesitate. Ea presupune aspirarea si spalarea pardoselii, mochetelor, covoarelor, stergerea prafului de pe mobilier si echipamentele electronice, stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu, inox sau crom, curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, golirea si curatarea cosurilor de gunoi, a scrumierelor, aprovizionarea cu consumabile (sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri), improspatarea aerului.

Curatenia generala

Curatenia gerenala in spatiile comerciale sau in magazine se poate face lunar, bilunar sau la cerere. Aceste servicii presupun aspirarea si tratarea pardoselilor, spalarea si curatarea covoarelor, tapiteriilor prin metoda injectie-extractie, spalarea geamurilor, usilor, balustradelor, stergerea prafului de pe mobilier si echipamente electronice cu solutii antistatice, curatarea aparatelor de aer conditionat, tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn, curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor, spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare, curatarea teraselor, golirea cosurilor de gunoi, aprovizionarea cu consumabile (sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri), dar si alte operatiuni (la cerere).

De ce sa faci Curatenia Spatiului Comercial cu o firma

Curatenie spatiu comercial

Curatenia, in general este o activitate care ia destul de mult timp daca nu exista eficienta si echipamente necesare, asa ca tot mai multa lume prefera sa o externalizeze, pentru a scapa cat mai repede de aceasta treaba neplacuta pentru multi dintre voi.

De asemenea, nu are rost sa investesti in diverse solutii sau detergenti de curatenie, sa nu mai vorbim de utilajele care sunt extrem de scumpe, cand pe piata exista atat de multe firme de curatenie. De asemenea, nu mai esti nevoit sa angajezi personal in plus si sa le platesti salariile si taxele aferente.

Atunci cand alegi o firma de curatenie poti fi sigur de un lucru: curatenia va fi una exemplara. Ea va fi facuta de echipe calificate si instruite, care se vor folosi de cele mai eficiente solutii de curatare, dar si de cele mai performante utilaje.

Alege sa externalizezi serviciile de curatenie unei firme din portalul WeClean.ro pentru ca tu sa parte de o curatenie spatii comerciale/magazine exemplara.