Spalare si curatare vitrine

Plictisit sa explici mai multor firme acelasi lucru? Cererea ta este trimisa automat mai multor firme de curatenie.
Completeaza formularul si profita de cele mai bune servicii si preturi pentru curatenie!

Cand doresti sa fie efectuata curatenia:
RON

CURATENIE SI SPALARE VITRINE

Spalare vitrine

Cum vitrine sunt expuse cele mai frumoase lucruri, deseori ne oprim si le admiram frumusetea. De aceea ele trebuie sa fie tot timpul curatate impecabil, fara pete, praf sau urme inestetice, pentru ca lumea sa le priveasca cu placere.

Din acest motiv, tot mai multe firme presteaza servicii de curatenie vitrine, datorita numeroaselor cereri din partea proprietarilor de magazine, sedii de firme si showroom-uri cu vitrine de expunere. Imaginea exterioara conteaza foarte mult, practic ea te face sa pasesti intr-un magazin si te atrage ca un magnet.

Curatarea si spalarea vitrinelor este o necesitate periodica, destul de greoaie, uneori poate deveni chiar periculoasa daca nu sunt luate masuri de siguranta. Dureaza destul de mult sa faci o vitrina sa straluceasca, de aceea este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie specializata in serviciul de curatenie vitrine. Ei vor veni echipati corespunzator cu cele mai bune solutii de curatare de pe piata, iar vitrina ta va arata ca o opera de arta.

Imaginea este primul lucru care ne reprezinta indiferent ca este vorba despre modul in care ne imbracam ori despre modul in care arata casa noastra. Pentru mediul economic imaginea conteaza si mai mult deoarece in functie de aceasta profitabilitatea firmei creste ori scade. Din acest motiv pentru mediul economic firma de curatenie reprezinta cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre personalul care trebuie sa se ocupe de curatenie. Serviciile complexe pe care o firma de curatenie le ofera precum si personalul specializat in acest sens reprezinta doar doua dintre motivele pentru care se recomanda proprietarilor de magazine, sedii de firme si showroom-uri dar nu numai apelarea la serviciile oferite de catre o firma specializata in spalarea vitrinelor.

Servicii profesionale de spalare a vitrinelor

Curatenia vitrinelor implica mai multe operatiuni, cum ar fi raschetarea vitrinei cu lame speciale, spalarea si lustruirea geamului vitrinei, curatarea ramelor. Toate acestea se fac cu utilaje profesionale, detergenti, substante degresante si anticalcar, iar daca vitrinele sunt inalte ele vor fi curatate de catre alpinisti utilitari, care vor folosi scari sau platforme de ridicare.

De ce sa apelezi la o firma pentru spalarea vitrinelor

Curatenia vitrinelor este extrem de importanta pentru imagine, insa ocupa mult timp, asa ca tot mai multa lume prefera sa apeleze la o firma specializata de curatenie pentru externalizarea acestor servicii.

Un alt motiv intemeiat pentru care sa contactezi o echipa de curatenie o reprezinta partea materiala. Nu are rost sa investesti in diverse solutii sau detergenti de curatenie, sa nu mai vorbim de utilajele care sunt extrem de scumpe, cand pe piata exista atat de multe firme de curatenie. Un alt motiv il constituie calitatea curateniei vitrinelor. Poti sa fii sigur ca acestea vor straluci la propriu datorita solutiilor si tratamentelor folosite, cat si datorita profesionalismului personalului.

Cateva sfaturi

Curatare vitrine

Atat pentru proprietarii de magazine, sedii de firme si showroom-uri dar nu numai vitrina reprezinta una dintre cartile de vizita motiv pentru care aceasta trebuie sa fie in permanenta curata. Daca pentru mediul economic solutia este reprezentata de apelarea la firme de curatenie, proprietarii de locuinte nu isi permit intodeauna sa apeleze la serviciile unei astfel de firme. Acest lucru nu inseamna ca vitrina nu mai trebuie curatata. Asa ca iata cateva dintre trucurile care te vor ajuta in curatarea vitrinei din propria locuinta.

Odata cu trecerea anilor dar si datorita factorilor externi aspectul vitrinei devine din ce in ce mai mat. Pe langa faptul ca apelarea la servicii specializate ar rezolva aceasta problema, mai exista si o alta alternativa destinata utilizatorilor casnici de vitrine. Prepararea unei solutii din apa, otet si sare grunjoasa reprezinta de cele mai multe ori solutia prin care poti readuce luciul de altadata al vitrinei. Pentru a nu deteriorra si mai mult vitrina, atentie mare la modul in care se aplica aceasta solutie pe vitrina deoarece utilizarea unei carpe ori a unui burete aspru poate zgaria vitrina.

Urmele de degete sunt cele mai inestetice si mai comune urme ce se regasesc pe geamurile unei vitrine. Acestea pot fi indepartate foarte usor prin adaugarea in apa cu care vor fi spalate geamurile vitrinei a unei cantitati mici de alcool sanitar.

Chiar daca vitrina trebuie curatata periodic cred ca nimeni nu isi doreste sa faca acest lucru zi de zi. Pentru ca acest lucru sa nu se intample adauga in apa cu care vei spala geamurile vitrinei un pahar de detergent de vase precum si unul de amoniac. Reactia chimica ce se va produce va crea un strat protector pe geamurile vitrinei motiv pentru care praful si mizeria nu se vor mai depune atat de usor.

Gaseste pe WeClean.ro o firma de curatenie care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si bucura-te apoi de vitrine curate care iti iau ochii.