Despre noi

Impreuna ducem curatenie la rang de arta

Suntem o platforma online care te ajuta sa faci curat in casa ta sau la birou la cele mai bune preturi din piata!

Am adunat la o lalta toate firmele de curatenie serioase pe care le-am gasit sau ne-au fost recomandate de prieteni, familie sau cunoscuti.

Intrucat Nu am putut sa testam toate aceste firme, o sa te rugam ca la finalizarea procesului de curatenie sa lasi un comentariu ( review ) despre cum ti s-a parut experienta de aici, cum s-a comportat firma de curatenie aleasa, cum a fost si cat te-a costat in comparatie cu alte dati. In felul acesta vom putea sa clasificam firmele si sa ii scoate pe toti aceia care Nu se tin de treaba !

Toti din cei care au plasat o cerere de oferta pentru o curatenie la noi pe site sunt bineveniti sa ne contacteze si sa ne faca si alte recomandari de firme de curatenie serioase cu care lucreaza sau pe care ar vrea sa le inregistreze in site.

Ofertele de curatenie sunt grupate in functie de Tipul Spatiului tau sau in Functie de Tipul de Curatenie de care de nevoie.

Aici poti cere cotatii de pret pentru curatenii generale pentru apartamente, pentru curatenie in case si vile, pentru intretinerea si curatenia hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau pentru orice alt spatiu pe care il ai in administrare.

Comanda curatenie cu stil

Firmele de curatenie partenere iti vor da cele mai mici si mai bune preturi si oferte pentru curateniile zilnice la domiciliu sau pentru curatenii dupa constructor sau pentru situatia in care dai o petrecere si ramai fara energie a doua zi.

In fiecare zi lucram sa marim lista partenerilor nostri din tara, care sa fie capabili sa-ti ofere intr-un timp cat mai scurt si la un pret cat mai bun serviciile de curatenie profesionale de care ai nevoie.

Multitudinea firmelor de curatenie din Bucuresti sau din orasele mari in tara, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, iti garanteaza cele mai bune oferte si cele mai bune rezultate.

Cu ajutorul platformei WeClean.ro vrem sa te facem sa uiti de Grija curateniei zilnice sau generale de dinainte de sarbatori, sa nu te mai gandesti ca trebuie sa freci ca totul sa straluceasca, sa nu-ti mai miroasa mainile a detergenti toxici… Tu trebuie sa ai timp pe care sa-l folosesti alaturi de cei dragi !

Traim intr-o lume in continua miscare si de dimineata pana seara suntem intr-o agitatie maxima… de cate ori nu ti s-a intamplat sa ajungi acasa si sa-ti dai seama ca maine trebuie sa speli geamurile, sa freci si sa aspiri covorul si stergi aragazul, cuptorul cu microunde si frigiderul… de acum inainte grijile tale nu trebuie sa mai fie astea !

Curatenie si Servicii de incredere la preturi foarte mici si special ofertate pentru ceea ce ai tu nevoie !

Firme de curatenie sigure si garantate

Tot aici vei putea afla ofera companiilor care ofera servicii de curatenie si intretinere pentru birouri, spatii de lucru si comerciale, vei putea citi si scrie recomandari pentru fiecare firma de curatenie din Bucuresti, Ilfov sau din marile orase, vei putea afla disponibilitatea acestora si preturile sau tarifele promotionale pe care le au in perioada in care cauti tu si vei putea afla ce servicii sunt incluse in pachetele standard si ce servicii de curatenie se platesc suplimentar

Serviciile de curatenie complete si profesionale pentru apartamente, case, vile, sedii comerciale, restaurante din Bucuresti si Ilfov sunt cele mai cautate si ofertate din acest site.

… Te asteptam si pe tine sa vezi cele mai mici preturi la pachetele de curatenie alese pentru locuinta ta !