Politica de confidentialitate

WeClean.ro cunoaste faptul ca protectia datelor personale si administrarea confidentiala a acestora reprezinta o preocupare majora pentru utilizatorii platformei.

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre WeClean.ro se supun Politicii de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal asa cum sunt ele prezentate in acest document. Aceasta Politica de Confidentialitate prezinta procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal practicate de WeClean.ro in cazul utilizarii internetului si a altor retele de comunicare electronice. Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza Site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Luam toate masurile necesare si facem tot ce ne sta in putinta pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Politica de confidentialitate reflecta prevederile Legii 677/2001. Potrivit articolelor 12 – 18, persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a fi informate cu privire la identitate operatorului, in ce scop se prelucreaza datele, cui le-ar putea dezvalui, obligatia furnizarii datelor, consecintele unui refuz de furnizare a acestor date si ce drepturi au;
  • dreptul de acces la date (odata pe an furnizarea datelor de catre operator la cererea persoanei fizice fizate este gratuita);
  • dreptul de interventie (persoana vizata poate cere rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, nedezvaluirea, anonimizarea datelor personale)
  • dreptul de opozitie (puteti cere operatorului sa nu va prelucreze datele in scop de marketing)
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale
  • dreptul de a face plangere la ANSPDCP
  • dreptul de a consulta registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal (gratuit)
  • dreptul de a se adresa justitiei

Informatiile cu caracter personal pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal si reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect. Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care WeClean.ro o desfasoara asupra sau cu datele personale pe care ni le-ati trimis (prin colectare, inregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, stergere etc.)."Tertii" in cazul acestei Politici de Confidentialitate reprezinta orice companie care nu se afla sub controlul WeClean.ro direct sau indirect.

Informatiile continute în acest site sunt furnizate cu scop de informare generala. Utilizatorii care doresc sa obtina Informatii exacte si detaliate sunt rugati sa ne contacteze pe adresa de corespondenta: office@weclean.ro

Adunam date colective despre numarul de vizitatori ai site-ului, paginile pe care acestia le viziteaza, cererile de curatenie pe care le plaseaza pe site, ofertele pe care le primesc, mesajele pe care le transmit si mesajele pe care le primesc.

Pentru fiecare cerere de oferta pe care o plaseaza, se salveaza numele fisierului, datele introduse de utilizatori, data si ora la care a fost efectuata cererea, volumul datelor transferate si toate mesajele pe care acestia le transmit sau le primesc prin intermediul platformei.

Nu vom colecta nici o informatie personal identificabila despre dumneavoastra prin intermediul Site-ului (de exemplu numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email - "date personale") decat daca ati oferit-o voluntar. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate, va rugam sa nu le trimiteti catre noi .Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care doriti sa ni le oferiti sau a caror furnizare este necesara pentru ca noi sa va oferim (si sa imbunatatim) serviciile noastre. Colectam atat informatii cu caracter personal directe precum nume, adresa postala si adresa de e-mail, cat si informatii indirecte precum "cookies", informatii referitoare la conexiune sau la sistem. Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon etc, astfel incat sa puteti beneficia de serviciile si aplicatii platformei, sa va puteti inscrie in campaniile si concursurile noastre sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate de site de care dumneavoastra sunteti interesati.

Adunam si salvam in mod automat informatii transferate prin intermediul browser-ului, adresa de IP si versiunea de browser folosita. Aceste date reprezinta elemente esentiale pentru tehnologia fundamentala a Internetului si sunt folosite numai in scopul administrarii sistemului si pentru a ne asigura de faptul ca paginile noastre sunt transmise corect.

Atunci cand cand ne solicitati materiale informative, acestea vor fi transmise pe adresa de e-mail inregistrata in sistemul nostru. Aceste date sunt pastrate pentru o perioada limitata de timp. Va rugam sa observati faptul ca nu este necesar sa ne furnizati toate informatiile din formularele site-ului, intr-o mare masura puteti decide chiar dumneavoastra informatiile pe care doriti sa ni le incredintati sau pe care doriti sa le pastrati secrete si sa le oferiti direct partenerilor nostri. Completarea datelor din formularele site-ului este necesara in vederea indeplinirii cererii pe care ne-ati solicitat-o.

Durata de stocare a datelor si stergerea acestora

Platforma WeClean.ro poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestui Serviciu intr-o baza de date. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile platformei WeClean.ro . Aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse.

Cookie-uri

Cookie-urile reprezinta fisierele mici de text care pot fi stocate pe unitatea hard a unui vizitator. Informatiile care se regasesc in cookie-uri faciliteaza navigarea pe site si va ofera posibilitatea de a avea propriile dumneavoastra setari pe site.

Din aceste motive, folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Acestea sunt limitate ca timp si vor expira in termen de 6 luni de la data vizitarii site-ului www.weclean.ro Puteti evita salvarea acestor cookie-uri pe hardul dumneavoastra prin modificarea setarilor browser-ului. Puteti afla cum puteti face acest lucru din instructiunile de utilizare oferite de catre producatorul browser-ului dumneavoastra.

Mesaje de tip SPAM

Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate continand reclame sau materiale publicitare care va sunt trimise fara acordul dumneavoastra.

Platforma WeClean.ro NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. Platforma WeClean.ro nu va folosi datele dumneavoastra cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, daca dumneavoastra nu v-ati exprimat permisiunea IN MOD EXPRES. Acest lucru se numeste consimtamant "OPT-IN". De asemenea, Platforma WeClean.ro nu va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal nici unui tert care sa le utilizeze pentru e-mail-uri de tip SPAM.

In cazul in care ati optat pe platforma WeClean.ro pentru primirea de informatii de marketing prin e-mail in acest scop catre dumneavoastra va oferi posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor astfel de comunicari.

Transmiterea informatiilor catre terti

WeClean.ro ia toate masurile necesare pentru a pastra in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal. La aceste informatii cu caracter personal are acces doar personalul autorizat WeClean.ro , al unor terte companii furnizori de servicii sau personalul autorizat al unor parteneri de afaceri, care sunt de acord prin contract sa pastreze in siguranta toate informatiile. Toti cei implicati sunt obligati sa respecte Politica de Confidentialitate si toti angajatii tertilor care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal au semnat acorduri pentru aceste lucruri.

WeClean.ro nu foloseste datele colectate pentru vanzare sau inchiriere.

Oferim datele inregistrate in sistemul nostru doar firmelor partenere inscrise pe site-ul nostru si Numai in cazul in care ati acceptat oferta propusa in vederea indeplinirii serviciilor solicitate de dumneavoastra. In astfel de situatii, partenerii nostri sunt obligati sa foloseasca datele in mod confidential, in conformitate cu prevederile obligatorii, si sa le stearga de indata ce acestea nu mai sunt necesare

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat WeClean.ro . De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Legatura cu alte Site-uri

Platforma WeClean.ro poate fi in legatura cu alte site-uri sau firme care nu apartin si nu sunt sau nu mai fac parte din colaboratorii platformei WeClean.ro . Aceste site-uri/ firme nu sunt acoperite de Politica noastra de Confidentialitate.

Daca accesati alte site-uri sau luati legatura cu alte firme folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastra personale. Va rugam sa va asigurati ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate a acestor terti inainte de a le oferi toate informatiile dvs personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitatile sau politicile de confidentialitate ale acestor terti.

Modificari in Politica de Confidentialitate

Platforma WeClean.ro isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Aceasta Politica de Confidentialitate va ofera toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil) pentru a va forma o opinie si a va decide daca doriti sa utilizati aceste Servicii si sa trimiteti sau Nu informatiile dumneavoastra cu caracter personal platformei WeClean.ro . Prin accesarea si utilizarea platformei WeClean.ro si a comunicarii electronice cu noi, ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.

Cu deosebit Respect, Va multumim pentru utilizarea platformei WeClean.ro!