Comanda Curatenie dupa Constructor

WeClean.ro este o platforma unde comanzi online servicii de curatenie
Tu publici o cerere care este trimisa automat mai multor firme de curatenie.

Curatenie dupa Constructor

Cand si cum se face curatenia dupa constructor

Curatenie dupa constructor

Dupa ce termini o renovare, gandul care te inspaimanta este ca trebuie sa faci curatenie.

Ai toate motivele de ingrijorare. Ele se concretizeaza in jurul tau prin mormane de moloz, praf de doua degete peste tot, pete de vopsea, var, glet cat vezi cu ochii, haos total.

Se stie ca dupa renovarile locuintelor, spatiilor industriale, birourilor, hotelurilor sau altor spatii este necesara o curatenie serioasa, mai ales ca sunt multe de facut pentru ca totul sa arate impecabil. Dar curatenia dupa constructor este considerata a fi una dintre cele mai dificile activitati. Din acest motiv cel mai bine este sa apelezi la o firma de curatenie care stie ce face.

Alegand o firma profesionala de curatenie specializata in curatenie dupa amenajari/reamenajari pentru a termina rapid si eficient aceasta importanta problema scapi de bani aruncati pe tot felul de ustensile, aparaturi, carpe, accesorii, substante si solutii. De cele mai multe ori uiti exact de zonele cele mai importante care trebuie curatate.

Curatenie dupa amenajare

Serviciile de curatenie dupa constructor oferite de firmele inscrise pe WeClean.ro sunt cele care te vor ajuta sa termini mai repede treaba, sa te bucuri de noua ta casa si de noua infatisare a acesteia.

Firmele de curatenie inregistrate pe site-ul nostru va vor furniza toate substantele si echipamentele necesare curateniei, iar materialele folosite sunt special create pentru a nu zgaria sau deteriora suprafetele din casa ta, proaspat renovate.

Curatenia dupa constructor necesita utilizarea unor solutii si echipamente profesionale pentru a curata si elimina praful, urmele de vopsea sau ciment. In lipsa acestor aparate, praful se va depune pe toate suprafetele spalate de tine, iar munca ta va fi in zadar.

Inainte de a se apuca de treaba, echipele de curatenie vor analiza toate suprafetele pentru a stabili tipurile de detergenti necesari si vor elabora o strategie pentru ca tu sa te bucuri de noua infatisare a locuintei intr-un timp cat mai scurt posibil.

Activitati standard

Degajare moloz si resturi

In aceasta prima etapa se va strange tot molozul si toate resturile de materiale ramase in urma procesului de amenajare, renovare sau zugravire. Acestea se vor depozita in saci rezistenti la greutate, care ulterior vor fi aruncati la ghena.

Va recomandam de asemenea sa faceti tot posibilul sa apelati la firma care sa transporte reziduurile la cea mai apropiata groapa de gunoi.

Eliminarea reziduurilor

Fiecare suprafata se va curata de reziduuri cu ajutorul unor ustensile si aparate specifice, dar si a unor solutii de curatat profesionale, care vor reda stralucirea geamurilor, mobilei sau pardoselii.

Aspirarea si curatarea suprafetelor

Principalul inamic de dupa renovare este praful. Acesta reusind sa patrunda in cele mai ascunse colturi. Astfel, orice tip de suprafata si pardoseala va fi aspirata si curatata profesional, cu aspiratoare moderne pe baza de abur si detergenti diferiti pentru toate suprafetele.

Curatatea obiectelor

Pentru obiectele sensibile din sticla, lemn sau ceramica se vor folosi echipamente pe baza de abur, pentru a nu deteriora suprafetele. O deosebita atentie i se va acorda si baii, care va fi dezinfectata si igienizata in cele mai mici detalii.

Cat dureaza curatenia dupa constructor

Curatenie dupa reamanajare

Daca nu ai fost atent la ce scrie mai sus si te apuci singur de curatenie va dura o eternitate. Iti garantez.

In schimb, daca apelezi la o firma de curatenie specializata in curatenie dupa constructor, amenajari si reamenajari, timpul va varia de la cateva ore la maxim 2 zile, in functie de suprafata care trebuie curatata, si de gradul de mizerie lasat in urma de muncitori.

Vor veni in ajutorul tau echipe complete de curatenie, care se vor organiza si se vor folosi de aparaturi de ultima ora si cei mai buni detergenti de pe piata.

Firmele de curatenie inregistrate pe WeClean.ro asigura servicii de curatenie dupa constructor atat pentru persoane fizice (case, apartamente, garsoniere) cat si pentru persoane juridice in cladiri si sedii de birouri, sedii comerciale, hale industriale, institutii, si nu numai.

De ce sa apelezi la o firma

Curatenia dupa constructor trebuie facuta intr-un mod profesional pentru ca rezultatul final sa fie conform cu asteptarile tale.

Tocmai din acest motiv este bine sa ceri ajutorul unei firme de curatenie, care se ocupa in detaliu de indepartarea murdariei si igienizarea oricarui spatiu, mai ales dupa ce acel spatiu a fost reamenajat sau zugravit.

Cum alegi firma

In primul rand trebuie analizat si verificat personalul calificat si instruit pe care orice firma de menaj ce activeaza in domeniul curateniei dupa constructor spune are. Nu lua de bun ce spune firma. Incearca sa verifici veridicitatea informatiilor.

Nu alege o firma care angajeaza personal zilier sau neexperimentat. Eventual cere un portofoliu de lucrari si clienti. Cel mai bine este daca au o serie de imagini cu lucrarile lor de curatenie, aratandu-ti spatiul in starea de dinainte si dupa interventia lor.

Alte criterii sunt echipamentele care trebuie neaparat sa fie de calitate, detergentii folositit, dar si tehnica de lucru. Un aspirator bun face cat 1000 de maini. Nu fa rabat la acest aspect.

Concluzie

Tinand cont de sfaturile noastre, orice curatenie dupa constructor va face ca spatiul renovat sa capete o alta infatisare, fara ca macar sa iti dai seama ca acolo, in urma cu cateva zile, totul era invaluit in praf, var si alte material de constructie.

Nu pierde timp util frecand si curatand dupa o amenajare. Alege sa te bucuri de serviciile de curatenie ireprosabile plasand o cerere de curatenie pe WeClean.ro.