Comanda Curatenie dupa Evenimente

WeClean.ro este o platforma unde comanzi online servicii de curatenie
Tu publici o cerere care este trimisa automat mai multor firme de curatenie.

Curatenie dupa Evenimente

Curatenia de dupa eventimente si petreceri

Curatenia dupa evenimente

Cand te decizi sa organizezi un eveniment trebuie sa iei in calcul si curatenia care trebuie facuta dupa terminarea acestuia.

Cum nu exista petrecere la care sa nu sara macar cativa stropi de vin pe podea sau masa festiva, sau fara resturi de mancare sau sticle aruncate te mai miri pe unde, curatenia dupa evenimente devine partea neplacuta a oricarei reuniuni sociale.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la placerea de a fi gazda.

Fie ca organizezi o petrecere, o nunta, o expozitie sau un meeting cu partenerii de afaceri, WeClean.ro vine in ajutorul tau te ajuta sa gasesti o firma profesionala de curatenie cu cel mai bun pret si cele mai bune servicii de curatenie dupa evenimente, pentru ca tu sa fii relaxat si multumit pe deplin.

Zilele in care iti faceai griji pentru ce va fi dupa petrecere au trecut. Bucura-te pe deplin de eveniment si lasa curatenia pe seama firmelor specializate.

Servicii de curatenie standard

Mizerie dupa petrecere

Cu ajutorul unor aspiratoare profesionale toate suprafetele din casa vor fi curatate de praf, confetti, firimituri sau alte resturi mici.

Se va efectua stergerea de praf a mobilierului, a aparaturii de birou, corpurilor de iluminat, caloriferelor, spalarea pardoselilor, stergerea prafului de pe decoratiunile de pe mobilier si echipamente electronice cu solutii antistatice. Covoarele si mochetele vor si curatate de pete cu ajutorul unor aparate speciale cu perii rotative si detergenti care nu vor afecta culorile si nici tesatura acestora. Nici tapiteriile nu vor fi neglijate: canapelele, fotoliile si scaunele vor fi lustruite in cel mai mic detaliu.

In ceea ce priveste grupurile sanitare vor fi dezinfectate toate obiectele sanitare (robinete, lavoare, bideuri etc.), iar gresia si faianta vor fi curatate cu echipamente cu abur.

Bucataria va arata ca noua si se va efectua curatarea aragazului pe exterior, spalarea cuptorului pe interior, curatarea frigiderului atat pe exterior cat si interior, spalarea cuptorului cu microunde si a intregului mobilier si a aparaturii de bucatarie.

Scrumierele vor fi golite si curatate si se vor spala usile, tocurile, plintele, geamurile si nu in ultimul rand, pervazurile. Este importanta spalarea pervazelor pentru ca acolo este locul in care sunt uitate de cele mai multe ori paharele si sticlele.

Un ultim pas consta in evacuarea gunoiului rezultat si aerisirea si odorizarea incaperilor.

Avantajele unei firme

Datorita cererilor foarte multe, majoritatea firmelor de curatenie presteaza si servicii de curatenie dupa evenimente.

Deranjul de dupa eveniment

Tehnica de lucru eficienta, dar si aparatura si detergentii din dotare, fac ca firmele de curatenie sa fie o alternativa la indemana organizatorilor de evenimente. Alege sa nu mai stai cu griji si sa te bucuri pe deplin de ce ai organizat, apeland la o firma specializata in aceste tipuri de servicii.

Acum ai toate motive sa lasi aceasta activitate solicitanta pe mana profesionistilor.

Concluzie

Firmele de curatenie de pe WeClean.ro va vor furniza toate substantele si echipamentele necesare curateniei, de la aspiratoare performante pana la bureti de vase si lavete.

Nu-ti strica dispozitia cu care ai ramas de la petrecere si cheama o firma de curatenie dupa evenimente in 3 pasi simpli sa iti vina in ajutor, completand un formular simplu pe platforma WeClean.ro.