Comanda Intretinere Pardoseli

WeClean.ro este o platforma unde comanzi online servicii de curatenie
Tu publici o cerere care este trimisa automat mai multor firme de curatenie.

Intretinere Pardoseli

Importanta intretinerii pardoselii

Intretinere pardoseli

Pardoseala sau podeaua este elementul cel mai folosit dintr-o incapere. Din acest motiv trebuie sa ii acordam o atentie deosebita.

Pentru mentinerea unui aspect impecabil, aceastea trebuie sa fie curatate periodic si tratate cu solutii speciale.

O intretinere corecta a pardoselii necesita mult timp si atentie, dar si echipamente si detergenti profesionali. Dar asta nu este o problema cand ai la indemana o lista completa de firme de curatenie care presteaza servicii de intretinere pardoseli.

In cadrul platformei WeClean.ro gasesti cele mai bune oferte pentru servicii de ceruire si lustruire parchet, recristalizare si impermeabilizare marmura, piatra naturala, mozaic, granit, gresie, linoleum si parchet, folosind metode de curatare si tehnologie dedicata fiecarui tip de pardoseala.

Trebuie sa stii ca cele mai cautate servicii pentru intretinerea pardoselilor sunt spalarea mecanica simpla a pardoselii, decapare cu linpol si polishare sau ceruire.

Prin toate aceste procedee vei reusi sa intretii corespunzator pardoseala si te vei putea bucura de ea mult timp de acum incolo.

Cum se efectueaza curatarea pardoselii

Intretinerea parchetului

Fie ca este din lemn sau laminat, parchetul necesita o ingrijire riguroasa, pentru a-si mentine frumusetea si durabilitateapeste ani.

Acesta trebuie curatat frecvent, cu solutii speciale care nu ii afecteaza stralucirea. De asemenea, se folosesc carpe uscate si moi. Detergentii obisnuiti nu sunt recomandati pentru curatarea parchetului.

Intretinerea gresiei

Cu toate ca pare usor de intretinut, gresia poate da batai de cap, mai ales daca este deschisa la culoare. Aceasta se sterge de cele mai multe ori cu detergenti puternici ce actioneaza in profunzime. Suprafetele din gresie se curata si dezinfecteaza cu ajutorul aburului sub presiune.

Intretinerea pardoselilor din marmura, granit, piatra sau cermaica

Acestor tipuri de pardoseli li se acorda o atentie deosebita.

Sunt spalate cu solutii speciale si curatate cu grija pentru a nu se deteriora, cu tehnologii de ultima ora. Trebuie notat ca pardoseala din marmura, granit, piatra sau cermaica se ceruieste o data pe an.

Intretinerea pardoselilor

Cristalizarea: procedeu chimic ce confera o rezistenta deosebita suprafetei, precum si o luminozitate optima;

Aplicare ceara: aplicarea unor straturi succesive de ceara ce asigura o rezistenta medie, precum si un luciu deosebit;

Aplicare substante antiderapante: aceste substante impiedica alunecarea;

Aplicare substante impermeabilizante: acestea impiedica infiltrarea lichidelor si degradarea suprafetelor.

Spalare parchet

Avantajele firmelor

Curatare gresie

Petreci mult timp curatand si lustruind pardoseala? Banii tai de buzunar se duc pe produsele de curatenie, carpe, mopuri si as mai departe?

Nu mai faci fata cu petelele dintre rosturi? Acum a venit momentul sa faci o schimbare si sa optezi pentru serviciile de intretinere pardoseli, oferite de firmele de curatenie de pe piata inscrise pe platforma WeClean.ro. Vei fi uimit atat de rezultatele exceptionale, cat si de rapiditatea cu care echipele de curatenie reusesc sa faca pardoseala sa straluceasca.

Nicio pata nu va avea scapare. De asta sa fii sigur.

Concluzie

Echipamentele profesionale din dotare, dar si personalul experimentat vor reusi sa lustruiasca orice suprafata, readucandu-i stralucirea de odinioara.

Acum ai toate motivele sa externalizezi aceasta activitate istovitoare unei firme de curatenie care va avea grija de pardoseala ta.

Firmele de pe platforma WeClean.ro garanteaza satisfactia unei curatenii depline. Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de intretinere pardoseli si nu vei regreta.