Comanda Spalare Covoare si Mochete

WeClean.ro este o platforma unde comanzi online servicii de curatenie
Tu publici o cerere care este trimisa automat mai multor firme de curatenie.

Spalare Covoare si Mochete

Cand sa speli covoarele sau mocheta

Spalare Covoare si Mochete

Este bine cunoscut faptul ca mochetele si covoarele au nevoie de o ingrijire speciala, de aceea vrem sa te asiguram ca pe WeClean.ro vei gasi cele mai bune oferte pentru serviciile de indepartare a petelor si de curatare in profunzime a acestora.

Pentru a obtine un covor impecabil, ai nevoie de echipamente profesionale si detergenti speciali.

Trebuie sa ai in vedere si faptul ca ai nevoie de spatiu considerabil pentru a-l putea spala, clati si usca. Din acest motiv tot mai multe persoane apeleaza la servicii de spalare covoare si mochete oferite de firme care au echipamente, solutii si personal experimentat in aceasta arie.

Murdaria si praful acumulate in fibre duc la deterioararea mochetelor si covoarelor, mediu prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor. Acestea sunt atat de daunatoare sanatatii. Din pacate faptul ca un covor isi pastreaza culoarea nu inseamna ca este si curat sau igienic.

Apeland la firmele de curatenie inregistrate pe WeClean.ro, curatarea se va face in functie de gradul de murdarire si tipul de tesatura, prin curatare uscata sau injectie-extractie, folosind detergenti ecologici, conform normelor europene, tehnologii de ultima generatie si un personal calificat, cu experienta acumulata dovedita.

Pentru o curatenie perfecta a mochetei sau a covorului tau, firmele vin si efectueaza un tratament special de curatare si igienizare, utilizand solutii si echipamente performante care indeparteaza toata murdaria si toate bacteriile, oferind mochetei sau covorului un aspect curat si ingrijit, plin de prospetime.

Ce presupune spalarea

Analiza covorului/mochetei: acestea vor fi analizate, se va stabili tipul de tesatura, gradul de murdarie, procedeul prin care va fi curatat si se vor alege detergentii potriviti.

Aspirarea: covorul sau mocheta se va aspira de praf si impuritati cu ajutorul unor echipamente profesionale de ultima generatie.

Spalarea: se incepe cu o prespalare, aplicandu-se detergenti in functie de gradul de murdarie, apoi va avea loc spalarea finala.

Clatirea: pentru a elimina detergentii si spuma, covorul sau mocheta va fi clatita cu apa din abundenta.

Stoarcerea: se va face cu ajutorul unei centrifuge, prin care se elimina mai bine de 90% din apa.

Uscarea: aceasta se face cu ajutorul unor echipamente speciale, unde temperatura si umiditatea sunt controlate.

Ultimele retusuri: covorul/mocheta vor si aspirate din nou si periate.

Firmele de curatenie reusesc sa scoata orice tip de pata, cum ar fi vinul rosu, cerneala, uleiul vegetal sau guma de mestecat. Datorita profesionalismului, dotarii tehnice si a calitatii produselor, covorul sau mocheta se revigoreaza, culorile devin mai vii, pastrandu-si un miros placut o perioada de timp.

Insa cel mai important aspect il reprezinta lipsa bacteriilor sau a murdariei care poate fi daunatoare sanatatii tale.

Curatarea mochetei

Aparatura este importanta

Cum cureti mocheta

Foarte multe persoane au renuntat sa isi mai spele singuri covoarele si mochetele, externalizand aceasta activitate firmelor specializate in spalarea de covoare sau mochete.

Spalatul acestora necesita foarte mult timp, spatiu adecvat, si mai ales resurse. Nu mai are rost sa te chinui cu batatorul si peria.

Concluzie

Alege sa apelezi la o firma specializata in domeniu. Covoarele si mochetele tale vor arata la fel de bine ca atunci cand le-ai cumparat. Ai toate motivele din lume sa nu te mai chinui stand in genunchi si frecand petele de pe covor. Contacteaza acum firme de curatenie specializate in acest serviciu.

WeClean.ro recomanda sa apelezi la serviciul de spalare covoare si mochete periodic, pentru a te putea bucura un timp indelungat de aspectul ca nou al acestora.

Publica cererea ta de spalare a mochetei sau a covorului si profita de cele mai bune oferte.